
Avrupadan Devletlerinin En güçlülerinden biri olan İngiltereden flash iddia Bilim İnsanları koronavirüs (Covid-19) Tstlerinin %30 nun yanlış olabilecegini ifade etti. Bu durumda Hasta olmadıgını düşünen Düşünen binlerce insanin farklı semptomlarla ile korona virüsü (covid-19) oldugunu iddia etti.
- Boğaz Agrısı;
- Boğazda tıkanılık (gıçıklık);
- Sürekli Gelen Kuru Öksürük;
- Tat ve Koku Alama Duyularının Yok Olması (Hiç birşeyin Tadini ve Koku almama durumunuz)
- Nefes darlığı
- Yüksek Ateş ( Geçmeyen Hiç Düşmeyen Ateş)
Tüm Yapılan incelemelere Göre Koronavirüs (covid-19) testlerinin yanlış çıkmasının en büyük sebebleriin den bir tanesi;
Bu sıkıntılı günlerde Çok yogun çalısan , hatta ailesinden uzakda günlerce evine gidemeyen saglıkcılarımızın insani hataları olarak öngörüyor.
İkinci olarak; Teknolojik olarak Koronavirüs (covid-19) Testlerinin yanlış çalışmadından kaynaklandıgını iddia etti;Bu nedenle Bir çok ülkede Bu nedenle Koronavirüs (covid-19) testi Tekrar yapılıyor.
Koronvirüs (covid-19) Hastalıgı bulaşan kişilerin bir çogu ( kronik hastalıgı bulunmayan,Bagışıklık sistemi güçlü olan ) Koronavirüsünü ayakta en az semptonlarla geçiriyior.
Bir Çok İnsanimiz Koronavisü (covid-19) hastalıgını malesef yogun bakımda,solunum cihazina baglı olarak geçiriyor. En Agir semptomlarla geçiriyor,Ve Bir çok İnsanımız Bu hastalıga yenik düşüyor ölümlede Sonuçlana biliyor.
Koronavirüs (Covid-19) Hastalıgı Bulaşıcı Bir Hastlalıktır, Yeni Keşfedilen Bir hastalıktır( İlk olarak Çinin Vuhan Şerinde Çıkmıştır.Hayvandan Bulaştıgın Bildirilmiştir)
Koronavirüs (Covid-19) Hastalıgına Bulaşmış bir kişinin
- Öksürdüğü Zaman;
- Koronavirüs Hastalıgına Yakalanmış Kişinin Nefes verip , O nefesin Damlaçıklarını veya Nefesi solundugu zaman;
- Koronavirüs Hastalıgına Yakalanmış Kişinin Dokundugu yere Dokunuldugu zaman;
- Koronavirüs Hastalıgına Yakalanmış Kişinin Hapşirdiği zaman;