Faydalı Bilgiler

Yasaklı Sitelere Giriş 2024 (Kesin Çözüm)

+18 sitelere giremiyorum neden

Yasaklı Sitelere Giriş 2024 (Kesin Çözüm); Ülkemizin yanı sıra farklı ülkelerde de zaman zaman farklı nedenlerden ötürü en popüler ve en çok ziyaret edilen sitelere erişim engellenebiliyor. Kimi zaman siyasi nedenlerden ötürü popüler siteler engellenirken bazen de toplumsal ahlakın bozulmasını önlemek, dayanışma duygusunu, birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla da siteler yasaklanabiliyorlar.

Yasaklı siteler Aile Profilinde; uygunsuz ve zararı olan içeriklerin bulunmuş olduğu web sitelerine erişim yoktur. Bu siteler Güvenli İnternet Hizmeti kapsamında filtrelenir. Bunun dışındaki tüm pozitif içerikli sitelere erişim vardır. Çocuk Profilinde; yalnız içinde ne olduğu pozitif ve yararlı olan web sitelerine erişim vardır, bu siteler dışındaki yasaklı sitelere erişim yoktur.

Yasaklı Site Nedir?

Yasaklı siteler Aile Profilinde; uygunsuz ve zararı olan içeriklerin olduğu web sitelerine erişim yoktur. Bu siteler Güvenli İnternet Hizmeti kapsamında filtrelenir.

Bunun dışındaki tüm pozitif içerikli sitelere erişim vardır. Çocuk Profilinde; yalnız içinde ne olduğu pozitif ve yararlı olan web sitelerine erişim vardır. Bu siteler dışındaki öteki sitelere erişim yoktur.

Yasaklı Sitelere Giriş

Yasaklı sitelere girilmemesinin nedeni, toplum değerleri, ahlaki standartlar ve gençlerin korunması için sıkı denetimdir. İnternetin güvenli kullanımı için yasaklı sitelere erişimin kısıtlanması önemlidir. Yasalara ve toplumsal değerlere saygı göstermeyi unutmamalıyız.

Dns Ayarlarını Değiştirmeme Rağmen Yasaklı Sitelere Giremiyorum?

DNS Kullanarak yasaklı sitelere girmek için; Bu yöntem oldukça rahat ve mahkeme kararıyla kapatılan web sitelerinde işe yaramaktadır. Farklı İnternet sağlayıcılarının IP numarasını kullanarak bu engelli aşabilirsiniz. Bunların bir kısmı aşağıdakiler gibidir.

Hızlı DNS Adresleri Aşağıdaki Gibidir

  • Google – Üst IP 8.8.8.8 / Alt IP 8.8.4.4
  • Open DNS Adresleri – Üst IP 208.67.222.222 / Alt IP 208.67.220.220
  • Level3 DNS Adresleri – Üst IP 209.244.0.3 – Alt IP 209.244.0.4
  • Verisign DNS Adresleri – Üst IP 64.6.64.6 / Alt IP 64.6.65.6
  • Cloudflare DNS Adresleri – Üst IP 1.1.1.1
  • Norton DNS Adresleri – Üst IP 198.153.192.1 / Alt IP 198.153.194.1
  • Uydunet DNS Adresleri – Üst IP 62.248.80.161 / Alt IP 62.248.80.162
  • Scrublt DNS Adresleri – Üst IP 67.138.54.100 / Alt IP 207.225.209.66
  • Yandex  – Üst IP 77.88.8.8 / Alt IP 77.88.8.1
  • DNS Watch Adresleri – Üst IP 84.200.69.80 / Alt IP 84.200.70.40
  • Alternate DNS Adresleri – Üst IP 23.253.163.53 / Alt IP 198.101.242.72
  • Safe DNS Adresleri – Üst IP 195.46.39.39 / Alt IP 195.46.39.40
  • Verisign Public DNS Adresleri – Üst IP 64.6.64.6 / Alt IP 64.6.65.6

Üstte yer alan tüm İpler çalışır durumdadır. Bilgisayar üstünden DNS yönlendirmesi yaparak giriş sağlayabilirsin.

Yasaklı Sitelere Dns ile Giremiyorum?

Dns Ayarlarını Değiştirmeme Rağmen Yasaklı Sitelere Giremiyorum? diyorsanız o zaman VPN yada PROXY kullanmak zorundasın.

VPN yada Proxy Nasıl Kullanılır?

Aslına bakarsak bu 2 yöntemin oldukça çok yolu vardır. Sadece telefonda ve bilgisayar en kolay çözümü eklenti ve uygulama indirmektir. Bu uygulamaları indirdikten sonrasında tek bir tıkla Proxy yönlendirmesi yapabiliyor ve tüm engelli sitelere kolayca giriş yapabiliyorsunuz.

Detaylı bilgi isterseniz en aşağıda verdiğim linkte tüm tarayıcılar (Chrome, Firefox, Opera) ve telefonlar için indirme bağlantıları mevcut.

Telefon, tablet yada bilgisayardan Google Play Store’ye giriş yapmış olup VPN olarak arama yaptığında karşına bir çok uygulama çıkar. İstediğini indirerek deneyebilirsiniz.

Bilgisayardan Yasaklı Sitelere Giriş Programı

Yasaklı sitelere programla girmek için Hotspot Shield Free VPN Proxy, güvenli VPN teknolojisini kullanarak Chrome tarayıcınız ile hedef internet sayfası arasındaki şifreli bir kanal üstünden hızlı bir VPN bağlantısı sağlar.

Yasakli sitelere programla girmek
Yasakli sitelere programla girmek

Hotspot Shield, cihazınızın anonimleştirilmesi için gerçek IP adresinizi maskeler ve güvenlik duvarlarının arkasında bile kısıtlanmış internet sayfalarına erişmenizi sağlar. Yasaklı sitelere programla girmek

Chrome Yasakli Sitelere Girme Eklentisi 2024

Chrome Yasakli Sitelere Eklentisi 2022 Merhaba Arkadaşlar yasaklı sitelere girmek için bilgisayarında kurulu olmayan öncelikle firefox,yada Choreme tarayıcıyı indirmesi gerekmektedir. Yasaklı sitelere çalışan bir eklentidir.

Yasaklı Sitelere Giriş Programsız

Kullandığınız arama motoruna “yasaklı sitelere giriş’” yazarsanız, bu kelime sayesinde size engellenen sitelere erişmenizi sağlayan birçok sayfa gösterilecektir. Bu web sitelerinde arama kutusuna erişmek istediğiniz engellenen web sitesinin URL adresini yazarak, engellenen web sitelerinin çoğunu zahmetsizce girebilirsiniz.

Ancak, bazı web siteleri kullanıcıların kişisel bilgilerini çalabilir. Bu tür dolandırıcı sitelerin kurbanı olmamak için güvenilir siteler üzerinden engellenen sitelere girmenizi tavsiye ederiz!

Yasaklanan Siteye Giriş Yapamıyorum PC 2024

Uygunsuz veya +18 sitelere giriş yapamıyorum diyorsanız DNS yöntemlerini kullanarak bu sorunu çözebilirsiniz. Google DNS adresleri veya VPN programları ile istediğiniz siteye hızlıca ulaşabilirsiniz.

Yasaklı Sitelere Girmek İçin Ne Yapmalıyım?

VPN (Sanal Proxy Ağı), cihazınızı İnternet üzerinden başka bir ağa güvenli bir şekilde bağlamanızı sağlar. Böylece engellenen web sitelerine her yerden erişebilirsiniz. Bir VPN kullandığınızda, IP adresiniz farklı bir ülkede görünür.

GNC Bilgi

GNCBilgi.com'un ilk ve yönetici yazarı olan GNC Bilgi adlı yazar, GNCBilgi.com içerisindeki tüm kategorilerde içerik oluşturmakla beraber tüm site yönetiminden sorumludur.GNCBilgi, birden fazla kategoride doğru, tarafsız ve nesnel bilgiyi son ziyaretçiye ulaştırabilmek için çaba sarf eder. GNCBilgi'nin ilk ve tüm yetkiye sahip olan GNC Bilgi adlı yazarıysa GNCBilgi.com içerisindeki tüm kategorilerde en nesnel, özgün ve doğru bilgiyi aktarmakla görevlidir.

İlgili Makaleler

5 Yorum

  1. Harika! Gerçekten harika bir paragraf, bu yazıdan çok net bir bilgi edindim yasakli istedigim sitelere girebiliyorum artık

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu