Dini Bilgiler

4444 Salatı Tefriciye Okuyanların Yorumları – Okuyanların Yaşadığı Mucizeler

4444 salatı tefriciye okudum

4444 Salatı Tefriciye Okuyanların Yorumları, kaç günde okunmalı; gibi merak edilen sorular hakkında daha fazla araştırma yaparak bilgi vereceğiz. Bu yazımızda salatı tefriciye mucizeleri, 4444 salatı tefriciye nasıl niyet edilir, tefriciye mucizesi yaşayanlar, salatı tefriciye okudum hakkında detaylı bilgi aktaracağız. Bütün dualar gibi 4444 salatı tefriciye okuyanların dileklerinin kabul olduğuna dair kuvvetli bir inanç vardır. Bu inanç salatı tefriciye okuyanların dileklerinin gerçekleşmesi ile pekişmiştir.

4444 Salatı Tefriciye Duası Nedir?

Büyük din adamlarının bu dua hakkında bir çok yorumları bulunmaktadır. Size bundan bahsedeceğiz. Öncelikle duanın 4444 defa okunması gerektiğini fakat farklı sayılarda farklı sonuçları olduğunu tekrar hatırlatalım.

4444 Salati Tefriciye Duasi Nedir
4444 Salati Tefriciye Duasi Nedir
  • Bir İslam alimi olan İmam Kurtubi’nin. Sıkıntılardan, zorluklardan kurtulmak isteyenler veya iyilik yapmak isteyenler için. Salat-ı Tefriciye duasını 4444 defa okumanın faydalı olacağını söylediğine inanılmaktadır.

4444 Salatı Tefriciye Nasıl Okunur?

  • İlk olarak abdest alınmalıdır. (Abdestsizde okunmaktadır.)
  • Kıbleye dönün ve 7 defa Euzu Besmele çekin.
  • Daha sonra niyet edin.
  • Ardından 7 Fatiha Suresi ve 3 İhlas Suresi okuyun.
  • Daha sonra Alt kısımda vermiş olduğumuz Salati Tefriciye duasını okuyun.
  • 4 günde her gün 1111 adet okunmalıdır.

4444 Salatı Tefriciye Duası

Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek

4444 Salatı Tefriciye Duası

Salatı Tefriciye Duası Anlamı

Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed’e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O’nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O’nun hürmetine elde edilir. O’nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah’ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et.”

Salatı Tefriciye” Mucizeleri

Öncelikle Salat-ı Tefriciye gibi salavatları sadece dünyevî ihtiyaçlarımızı karşılamak için okunmamalıdır. Ahirette göreceğimiz bir ibadet olarak yapmalı ve salavatların öyle olduğunu düşünmemeliyiz.

Salatı Tefriciye” Mucizeleri
Salati Tefriciye Mucizeleri
Salati Tefriciye Mucizeleri
Şeyh Muhammed TunüsiHer kim günde on bir defa bu salât-ı nariyeye devam ederse, sanki gökten rızık yağıyor ve yer onu yeşertip bitiriyor gibi olur.”
İmam Dinuri de dedi kiKim bu Salavatı her farz namazı müteakib on bir defa okur da bunu kendine devamlı bir vird haline getirse, şüphe yok ki, o bir nice yüksek mertebelere ve geniş servetlere nâil olur. Her gün esrarı keşfetme niyetiyle bu salavatı Resuller sayısınca (313) defa okuyan kimse arzu ettiği birçok şeyleri görmeye başlar.
Salatı Tefriciye” Mucizeleri

4444 Salatı Tefriciye Duası Kaç Günde Okunmalı

4444 Salat Tefriciye Duası kaç gün okunmalı? Bu soru fazlaca merak edilmektedir. Dualarınızın kabul olmasını istiyorsanız bu duayı 4 gün boyunca günde 1111 defa okumalısınız.

4444 Salatı Tefriciye Nasıl Niyet Edilir

“İnnallahe ve melâiketehû yüsallûne alen nebiyy yâ eyyühellezine âmenü sallü aleyhi ve sellimü teslimâ” bir defa okunur. Daha sonra niyet edilerek Euzü besmele ile 4444 salatı Tefriciye okunmaya başlanır. Yönünüz Kıbleye dönük okunmalıdır.

4444 Tefriciye Mucizesi Yaşayanlar

Bu duayı okuyup sonra birçok forum, sözlük gibi sitelerde deneyimlerini paylaşan çok insan var. O sitelerde yer alan Yorumlarından bazılarını sizin için derledik. 4444 Salati Tefriciye Mucizesi Yaşayanlar Her türlü derde iyi gelen, dertleri gideren ve dileklerinizin gerçekleşmesini sağlayan 4444 Salati Tefriciye Mucizesini yaşayanlardan bir kaç yorum;

  • selati Tefriciye çok faydalı tesbih ile okunup çekiliyor ama 4444 defa değildi sanırım tam olarak bilmiyorum ama annem ben askerdeyken baya bi okumuştu her dua gibi faydası vardır.
  • Ben okudum Dileğim gerçekleşmedi ama ben bunu benim için hayır olarak yorumluyorum.
  • Birkaç yıl önce okudum. Çok araştırdım yok 4444 tam olacak 1 eksik 1 daha fark etmez. Zaten dua ediyorsun sonuçta Allah bilir kalbinden ne geçiyor. Çok sevdiğim bir adam vardı, geri gelsin dönsün diye okudum ve duam bitti akşam konuştuk ve akşam mucizevi bir şekilde tekrar barıştık ama yine ayrıldık.

4444 Salatı Tefriciye Okuyanların Yorumları

Çoğu yorumcu bu duanın okunmasının manevi olarak yararlı olduğunu savunur ve dileğin gerçekleşmemesi halinde de başka hayırlara vesile olacağına inanır.

  • Bazı yorumcular da neden 4.444 kere okunması gerektiğine anlam veremez.
  • Bu yorumculara verilecek en güzel cevap şudur; her duanın zikrin belli bir dalga yaydığı anlaşılmalıdır. Tıpkı radyo frekansları gibi; belli bir frekans girilmeyene kadar istasyondan ses-veri alınamaz. Her duanın gittiği bir istasyon vardır ve o istasyona ulaşmak için belli bir tekrar gerekir.
  • Yorumculara göre 4.444 kere salatı tefriciye okumak yerine 4.443 kere okunsa dilek gerçekleşmez. Bizce bu kimseler de haklı olabilir. Belli bir anahtar belli kapıyı açar. Anahtarın yamuk eksik kırık olması o kapıyı açmayı engeller. Bu yüzden 4444 salatı tefriciye okuyanların yorumları olumlu olurken; başka sayılarda okuyanların yorumları olumsuz olabiliyor.
  • Bazı yorumculara göre; ne kadar çok dua edilirse edilsin, çaba gösterilmeden hiçbir şey olmaz. Bu yorumcuların da haklılık payı vardır fakat yanlış oldukları nokta şudur: Dua zaten hareket başlatmak için gerekli enerjiyi verir ve eylemi toparlar. Harekete geçildiğinde veya yola çıkıldığında belli bir hedefe ulaşmak mümkün olur.

GNC Bilgi

GNCBilgi.com'un ilk ve yönetici yazarı olan GNC Bilgi adlı yazar, GNCBilgi.com içerisindeki tüm kategorilerde içerik oluşturmakla beraber tüm site yönetiminden sorumludur.GNCBilgi, birden fazla kategoride doğru, tarafsız ve nesnel bilgiyi son ziyaretçiye ulaştırabilmek için çaba sarf eder. GNCBilgi'nin ilk ve tüm yetkiye sahip olan GNC Bilgi adlı yazarıysa GNCBilgi.com içerisindeki tüm kategorilerde en nesnel, özgün ve doğru bilgiyi aktarmakla görevlidir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu